Nagelstyling is een vak, en zo moet er ook mee om gegaan worden. Dit houdt in een gedegen opleiding, heel veel oefening, bijscholing d.m.v. workshops en trainingen en veel creativiteit om mijn klanten te blijven verassen.

De gezonde natuurlijke nagel staat bij mij voorop! Mijn missie is om de klant bewust maken van en helpen bij het creëren en behouden van een gezonde natuurlijke nagel. Hierbij streef ik naar een behandeling op maat die met zorg en perfectie wordt uitgevoerd.


Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. Ze komen met alles en iedereen in aanraking. Weer, wind, water, schoonmaakmiddelen, en elkaar. Onze handen zijn meestal ook het eerste lichaamsdeel wat we zien verouderen. Zeker als we ze niet goed onderhouden. Een goede verzorging is dan ook zeer belangrijk.

Naast de noodzakelijke hand verzorging is ook de nagelverzorging van belang. Naast de natuurlijke nagel verzorging wordt ook de nagelversiering voor steeds meer vrouwen belangrijk. Mooie verzorgde nagels met een mooie kleur lak of juist uitbundige felle kleuren met nailart.

Bij mij krijg je niet alleen een behandeling op maat met zorg en perfectie uitgevoerd. Je krijgt alle aandacht die je verdient tijdens een moment van ontspanning voor jezelf. 

Door mijn opleiding pathologie en anatomie van de hand en nagel, kun je ook bij mij terecht voor vragen en behandelplannen over nagelproblemen en -afwijkingen. Daarnaast geef ik advies, tips en trics voor een goede hand- en nagelverzorging. De meeste vrouwen en mannen ervaren een bezoek dan ook als een rustmoment. Telefoon uit, kopje koffie of thee, lekker genieten van de aandacht, de behandeling en even helemaal niets aan je hoofd.

En als je behandeling is afgelopen? Dan loop jij ontspannen en zeer tevreden de deur uit, blij met je mooie nagels en/of verzorgde handen. Ze mogen weer gezien worden!

Menu
× WhatsApp ons