Wat zijn wratten?
Gewone wratten zijn harde, eeltige plekken en tumortjes veroorzaakt door een virus uit de familie van de humane papilloma virussen (HPV’s). De medische naam voor de gewone wrat is verruca vulgarisWratten komen zeer algemeen voor en zijn volledig goedaardig.

 

De behandeling  met de H.T.C. pen is gericht op vernietiging van het weefsel, doormiddel van elektriciteit, zodanig dat alle virusdeeltjes kapot worden gemaakt.

Met deze pen wordt de wratlocatie aangestipt. Verbranden – Elektrocauterisatie is een methode waarbij het weefsel wordt vernietigd door middel van elektriciteit. Er wordt een kleine sonde, waar een elektrische stroom doorheen loopt, gebruikt om het weefsel te vernietigen. Deze methode is niet geheel pijnloos, maar aanzienlijk minder pijnlijk dan het bevriezen van de wrat. Afhankelijk van de grootte van de wrat zijn soms meerdere behandelingen noodzakelijk.  Meestal zijn 3 tot 4 behandeling met een aantal dagen tussentijd afdoende. Na afloop van de behandeling zal u weinig of geen last ondervinden.

 

 

Menu
× WhatsApp ons