Cherryl

Visie

Ik als professioneel pedicure verzorg uw voeten tot in de puntjes, tevens kunt u bij mij terecht met al uw voetproblemen. Ik denk mee met de klant waardoor er goede resultaten geboekt kunnen worden. Ik geef advies en verwijs door indien de benodigde behandeling zich niet in mijn werkveld bevind. Door samen te werken met Podologen – Podotherapeuten – Dokters – Ziekenhuizen en Orthopedische schoenmakers kan ik een algeheel behandelplan opstellen met bijbehorende verwijzing naar collega’s.

  • Schoonheidsspecialiste
  • Pedicure
  • Medisch Pedicure
  • Specialisatie Kindervoeten
  • EHBO/BHV (kinderen)

xfhfbsgnsgnsgn

Kwaliteit

Medisch voetpraktijk Scheffer stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit cosmetische en medische zorg te bieden. Deze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandelingen die we aanbieden, maar ook in onze voor- en nazorg en onze korte wachttijden bij spoedgevallen. We geven eerlijk advies en duidelijke informatie.

Het belangrijkste onderdeel van je behandeling is de intake. Daar begint het mee en tijdens dat gesprek gaan we samen met jou kijken naar de mogelijkheden van behandelen. Met mijn kennis van de nagel en de huid komen we samen tot de beste behandeling. Heeft u zelf al een behandeling op het oog? Dan zal ik ervoor zorgen dat de behandeling volgens de juiste technieken uitgevoerd wordt. Weet je nog niet precies wat voor jou de beste behandeling is? Ik ben er voor je om je te adviseren en om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde wijze wordt behandeld met bewezen betrouwbare producten en technieken.

Bij ons maakt u de eerste stap naar een serieuze behandeling en oplossingsgericht.

Certificering

Medisch voetpraktijk Scheffer hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. De praktijk is aangesloten bij Provoet en het Kwaliteits register voor Pedicures (KRP) Medisch Pedicure is daardoor aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de KRP opgestelde eisen. Een medisch pedicure onderscheidt zich met name van andere pedicure door de specialisatie in behandelingen van risicopatenten, waaronder diabetes, reuma, vaatlijden etc. Hij of zij behandelt ook ingroeiende nagels en maakt ortheses en repareert nagels. Wij volgen ieder jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Ook werken we volgens hygiene voorschriften van de Medisch Pedicure.

Medisch voetpraktijk Scheffer is erkend leerbedrijf.

Waarom Medisch voetpraktijk Scheffer erkend leerbedrijf is geworden?

Hoogwaardige zorg en expertise: De praktijk staat bekend om het leveren van hoogwaardige medische pedicurediensten en beschikt over veel ervaring. Waar andere stoppen gaan wij verder om ervoor te zorgen dat problemen opgelost worden. Dit resulteert vaak in wat extreme gevallen omtrent de voetzorg.

Voldoen aan kwaliteitsnormen: De praktijk voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen voor het aanbieden van stageplaatsen, inclusief hygiënevoorschriften, veiligheidsmaatregelen en educatieve kwaliteitsnormen.

Gestructureerd leerprogramma: De praktijk heeft een goed gestructureerd leerprogramma dat stagiaires de mogelijkheid biedt om relevante vaardigheden en kennis op te doen onder begeleiding van ervaren professionals. Dit is gericht op praktische ervaring, theoretisch leren en persoonlijke ontwikkeling. Er is zorg gedragen voor een map voor thuis met regels en richtlijnen om het verwachtingspatroon van beide realistisch te houden. Cherryl is naast medisch pedicure ook turnjuf en heeft ervaring in het opleiden en begeleiden van mensen in verschillende disciplines.

Menu
× WhatsApp ons